torstai 5. lokakuuta 2017

CANYONING / 1.10.17

Benji-hyppy ei riittänyt, jäin kaipaamaan lisää adrenaliinia ja seikkailua. Niinpä sitten viikko hypyn jälkeen löysin itseni vesiputouksien ympäröimänä keskeltä kanjonia. Hypin kiviltä, liuin pitkin kiviseinämiä, ryömin ahtaissa luolissa ja kelluin virran mukana. Tunsin olevani niin elossa!

Canyoning on yksi Alpin Raftin monista aktiviteeteista. On mahdollista valita kolmesta eri kanjonista, kolme eri vaikeustasoa. Lähdin ystävän kanssa kokeilemaan keskimmäistä reittiä, Grimsel kanjonia. Ryhmässämme oli vain neljä meitä asiakkaita, kaksi ohjaajaa sekä yksi valokuvaaja. Olimme siis tiivis porukka ja meillä oli ihan älyttömän hauska reissu! En voi tarpeeksi ylistää yrityksen työntekijöitä, kaikki ovat niin mukavia ja asiakaspalvelu pelaa kyllä todella hyvin. Itselläni oli Gopro mukana, mutta unohdin kokonaan tuoda kypäräkiinnikkeen. Eipä siinä, yksi ohjaajista otti mun gopron selfietikkuineen ja kuvasi meitä koko reissun ajan. Sain niin uskomattoman kivoja muistoja taltioitua heidän ansiostaan! Valokuvaaja kulki meidän edellä koko ajan ja napsi kuvia juuri oikeilla hetkillä. Ilmeeni on kaikissa jokseenkin kauhistunut, mutta mitä muuta voi odottaa, kun sut laitetaan liukumaan monta metriä korkeaa kiviseinämää pitkin veteen! Vesi oli kylmää vain naamaan ja käsiin, muuten märkäpuku piti todella lämpimänä. Ja supersexy kypärämyssy piti päänkin kylmältä turvassa. Kaiken kaikkiaan rakastin jälleen päivääni Alpin raftin kanssa. Enkä osaa yhtään sanoa suosittelisinko mielummin benjihyppyä vaiko canyoningia, molemmat ovat kokemisen arvoisia!

---------------------------------------------------------------

Bungee jumping didn't satisfy me, I wanted more adrenaline and adventures! So a week after my jump I found myself surrounded by waterfalls in the middle of a canyon. I was jumping off rocks, sliding down cliffs, crawling through caves and floating along the river. I felt so alive!

Canyoning is one of Alpin Rafts many activities. It's possible to choose from three different canyons, each have a different level of difficulty. Me and my friend decided to choose the middle canyon called Grimsel. There were only four of us in our group, plus two guides and a photographer. We had such a great time together! I can't praise the staff at Alpin raft enough, they are all amazing people and their customer service skills are on point! I happened to have my Gopro with me, but I totally forgot to bring my helmet attachment. No worries, one of the guides took my Gopro with the selfie stick and filmed the whole day! I god amazing memories captured into videos thanks to these guys. Also the photographer got the most amazing shots at all the right moments. My expressions in all the pictures aren't the prettiest, but what can you expect when I'm sliding down the edge of a cliff! The water only felt cold on your face and hands, the wet suit kept everything else warm! All in all, once again, I loved my day with Alpin raft. I can't even say if I'd recommend bungee jumping or canyoning more, both are worth the experience!!2 kommenttia:

  1. Siis toi näyttää niin siistille!! Mäkin haluan! :D onks tossa pakko hyppiä veteen vai meneekö noi reitit silleen et uimiset ja sukeltamiset voi välttää? Tykkään menosta ja meiningistä sekä kiipeilystä ja liukimisesta mut en osaa oikein uida hahah

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli niin mageeta!! Sii joo, on pakko olla tekemisissä veden kanssa, mutta uimataitojen ei tarvi olla huiput. Sulla on pelastusliivi päällä, joten pysyt pinnalla kyllä!

      Poista