tiistai 16. elokuuta 2016

Worthing & Ferring


Worthing on Findonia lähin isompi kaupunki. Se on meren rannalla ja vain 10 minuuttia autolla tai bussilla Findonista. Itselläni sattuu asumaan sukulaisia kyseisellä paikkakunnalla, joten siellä tulee vietettyä monet viikonloput ja kaupungista on tullut jo melko tuttu. Sieltä saa kaiken tarvitsemansa ja voi pulahtaa mereen uimaankin jos on kylliksi rohkea. Tykkään kovasti Worthingistä ja se on hieman kuin pienempi Brighton. Elävä pieni kaupunki, josta löytyy myös oma pier (sellainen pitkä laituri, jossa on kaikkia pelihalleja ja ruokapaikkoja.)
Ferring taas on toinen pieni kylä meren rannalla. Siellä tuli käytyä kerran lasten kanssa uimarannalla ja nappasin pari kivaa kuvaa reissulla. Ferring oli myös ensimmäinen paikka, josta löytyi suloisia ja värikkäitä biitsikoppeja! Nää on kyllä niin suloisia ja valokuvauksellisia pieniä mökkejä, että teki ihan mieli odottaa iltaan asti, että niitä käyttävät ihmiset poistuisivat kuvista.









14 kommenttia:

  1. Oi miten ihanan näköstä siellä on!!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja tosi kiva blogi, liityin lukijaksi! :) Kiva löytää myös uusia au pairien blogeja, oon itsekin Englannissa au pairina.
    heinmai.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Liityin sun blogiin lukijaksi :)

      Poista
  3. Aivan upeita kuvia, lueskelen lisää kunhan pääsen töistä! Jään seuraamaan:)
    Terkuin Jessica

    VastaaPoista
  4. Tosi kivoja kuvia (ihanhan tässä ikävä tulee Englantiin!) ja aivan ihana banneri sulla tässä blogissa :) En jostain syystä saanut klikkailtua itseäni lukijaksi, mutta pistän kyllä blogisi kirjanmerkkeihin niin jospa mun bloggerprofiili toimis joskus niin, että saan itseni liitettyä seuraajaksi asti ihan oikeasti :D
    http://fiiaelina.blogspot.com.au/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentista, piristi päivää! :)

      Poista
  5. Oi miten älyttömän ihanan näköistä! Nuo rantamökit on niin suloisia <3

    VastaaPoista
  6. Tää sun blogi on aivan ihanaa luettavaa! Kuvat on tosi hienoja ja tekstejäkin kiva lueskella :)

    VastaaPoista
  7. Ihanan värikästä! Ja tosi kaunista! <3

    VastaaPoista