keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Slindon, pumpkin fest & unohtunut video 23.10.2016

Oranssia, punaista, vihreää, keltaista... Slindonin pumpkin festillä oli aivan kaikenvärisiä ja -näköisiä kurpitsoja! Yritin valita kaikkein suloisinta, mutta kaikki olivat niin hauskan näköisiä että haaste oli mahdoton. Emme edes lähteneet hakemaan kurpitsaa, ajoimme Slindonin kylään silkasta mielenkiinnosta ja voi miten suloiseksi paikaksi se osoittautuikaan. Kurpitsoja katselimme aikamme ja suuntasimme sitten siskoni ja hänen perheensä kanssa kävelylle kylää ympäri. Eksyimme ihanaan metsään. Kävelimme lehtien peittämillä poluilla ja pienen kirkon hautausmaalla. Pudonneet lehdet rusahtelivat kenkien alla jatkuvasti. Kylä ei tosiaankaan ollut suuri, enkä oikeastaan nähnyt yhtäkään kauppaa. Oli kuitenkin mukavaa vaihteeksi kävellä luonnossa kaikessa hiljaisuudessa. Syksyn värit alkavat olla täällä nyt parhaimmillaan ja satojen erilaisten lehtipuiden ansiosta täällä Briteissä ruska on kyllä hurjan värikäs, varsinkin punaista on paljon! Päivä Slindonissa oli ihanan rento ja oli helpottavaa, kun vaihteeksi pääsin kyydillä eikä tarvinut busseilla ja junilla kulkea.

Huomasin muuten, että mulla on yksi vanha video täältä jota en ole julkaissut! Tämän videon olen tehnyt jo ihan ekoilla viikoilla, kun täällä Briteissä olin. Lähdin kävelylle Cissbury ringille ja videoin kaikenlaista matkan varrella. Videon laitoin Slindon-kuvien alle!

4 kommenttia:

  1. Kauhee matkakuume iski itelle jälleen kerran... Alanyan lämpö ehkä silti lohduttaa vähän ;D Muuten, kun puput on kotona niin eikö sulla oo yhtään ikävä niitä? : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! On kyllä kieltämättä kova ikävä pupuja, mutta aika menee hurjan nopeasti niin pitää nauttia kaikesta ajasta mitä mulla täällä on!

      Poista