keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Skotlanti 13-16.1.2017 // Part 2

Toinen kuvasatsi Skotlannin reissulta. Nämä kuvat ovat suurimmaksi osin sunnuntailta ja sinä päivänä tuli vettä melko runsaasti, mikä tietenkin johti lumien sulamiseen. Kuvissa on siis vähän perinteisemmän näköisiä Skotlannin talvimaisemia ja -värejä, ruskeaa ja tummanvihreää haha!
         Erittäin innoissani olin sunnuntaina, kun bongasin yhdeltä pellolta ylämaan lehmiä. Niitä harvemmin löytyy noin eteläisestä Skotlannista, joten voitte kuvitella harmitukseni, kun ne olivat juuri silloin päättäneet seistä hirveässä mutalammikossa heinää syömässä. Mitään ihmeellisen sulosia kuvia oli siis mahdoton saada. Tässä toisessa osassa on kuvia Dumfriesin keskustasta, New Abbeystä, sekä kuvia kävelyiltä ihan mummoni kodin läheltä. Muunmuassa 'Twelve Apostoles stone circle' eli ikivanha kivistä muodostettu kehä löytyy aivan mummoni kotikulmilta, joten tietenkin sinne oli pakko päästä käymään.


10 kommenttia:

 1. Onpa kauniita kuvia ja ihania maisemia! <3

  VastaaPoista
 2. Mikä saa sut aina lähtemään pois kotoa (niinkun reissaamaan)? Että haluatko nähdä ja kokee uutta ja oppii lisää vai mitä? Hienoja otoksia :)♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa... mulla on vaan jatkuvasti kaipuu ulkomaille ja seikkailemaan. Haluan nähdä mahdollisimman paljon vielä, kun olen siihen kykenevä :)

   Poista
 3. Nättejä kuvia kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 4. Pidätkö välivuotta? C:

  VastaaPoista