keskiviikko 23. elokuuta 2017

Zurich / 20.8.17

Mietin lauantai-iltana todella pitkään lähtisinkö katsomaan Zurichia vai en. Kaupunki ei houkutellut ollenkaan, enkä tiedä yhtään miksi.  Katselin googlesta suosituksia ja kuvia, Zurich tuntui olevan vain pääkaupunki muiden Euroopan pääkaupunkien joukossa. Olen sellainen ihminen, joka lähtisi mielummin yksinäisille vuorille kuin pääkaupungin hälinän keskelle.

Lähdin kuitenkin sunnuntaina katsomaan miltä Zurich vaikuttaa. Kenties aluksi suurin ennakkoluuloin, mutta onnekseni ne hälvenivät, kun pääsin vanhan kaupungin puolelle. Kyllä tästäkin kalliista keskuksesta löytyi valokuvauksellisia helmiä. Kiertelin kaupunkia noin kolme tuntia, jonka jälkeen tuntui, että olin nähnyt tarpeeksi. Sveitsi on kyllä sellainen maa, että yksin Zurichia kohteena en suosittele. Menkää ihmeessä mielummin vuorille tai vaikka Interlakeniin. Siellä näette tämän maan todellista kauneutta!6 kommenttia:

 1. Kyllä tuo omaan silmääni näyttää todella kauniilta paikalta, mutta saattaa toki johtua siitä, etten itse ole liiemmin päässyt matkustelemaan. Sveitsi on kyllä yksi niistä maista, joissa ehdottomasti haluaisin joskus käydä vierailemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä nättejä paikkoja etsimällä löysi, ei vaan kaupunkina jonkin takia sytyttänyt :/ Sveitsissä kannattaa ehdottomasti käydä, tämä maa on upea!

   Poista
 2. Kyllä sun kelpaa olla! Jo pelkistä kuvista näkee että komiaa on, ja että reissailu tosiaanki on näkemisen ja kokemuksen arvosta .. Pidä kiva auppireissu :)

  VastaaPoista
 3. Sulla on niin kauniita kuvia! Todellakin silmää valokuvaukselle :) Jään seurailee... itellekin on matkustaminen tosi tärkeetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjan paljon, kommentistasi tuli hyvä mieli! <3

   Poista