keskiviikko 2. elokuuta 2017

Switzerland is calling

Joko aika kultaa muistot tai olen hulluksi tullut, mutta niin sitä vaan lähdetään taas au pairin hommiin. Opiskelupaikka ei irronnut, joten ainoa luonnollinen vaihtoehto tuntui olevan taas au pairiksi ryhtyminen. Tällä kertaa halusin valita maan, josta on hyvät kulkuyhteydet muualle Eurooppaan ja joka on valokuvauksellisesti kaunis ja esteettinen. Hyvin nopeasti tajusin Sveitsin vetävän erityisesti puoleensa ja niinpä lähdin perhettä etsimään.

Niinkin hyvä tuuri taas kävi, että ensimmäinen perhe jonka kanssa skypetin tuntui heti oikealta. Vaikka keskustelumme jälkeen juttelin vielä muidenkin perheiden kanssa, oli sydämeni jo tehnyt valintansa. Tämä perhe vaan tuntuu siltä oikealta. Heillä on kaksi hyvin ihanan oloista lasta, tyttö 9v ja poika 5v. Perhe asuu hienossa talossa järven rannalla (i know, aika luksusta) ja koko perhe on niin avoin ja lämminhenkisen tuntuinen! Vanhemmat ovat todella positiivisia ja tuntuvat olevat todella kiinnostuneita minusta ja harrastuksistani. He ovat hyvin avuliaita ja olemme heti päässeet tosi hyvään yhteisymmärrykseen kaikesta. Tällaista en oikein kokenut viime perheeni kanssa. Englannin host-perheeni oli aivan ihana, älkää ymmärtäkö väärin, mutta jokin siitä vaan puuttui. Host vanhemmat kohtelivat minua aina hyvin, mutta ehkä enemmän työntekijänä kuin perheenjäsenenä. 

Olen siis äärimmäisen innoissani tästä uudesta seikkailusta, eikä enää todellakaan harmita opiskelupaikan menettäminen. Elämä antaa mulle mahdollisuuden uudelle matkalle ja tottakai otan sen vastaan. Oon valmis kokemaan kaikkea uutta ja tuhlaamaan kaikki rahani uskomattomiin kokemuksiin! Lähtö on 14.8. eli aivan nurkan takana jo... Sveitsi täältä tullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti