maanantai 25. syyskuuta 2017

3, 2, 1..... BUNGEE!!! / 23.9.17

Kyllä, mä tein sen. Sain heivattua vihdoinkin ämpärilistalta benji-hypyn! Mutta nyt taisin lisätä sen uudelleen listalle, koska haluan kokea sen tunteen niin monesti uudelleen!

Hyppäsin benjihyppyni Interlakenissa Stockhorn vuorella. Matkan järjesti Alpin raft enkä voi muuta kuin suositella tätä järjestöä. Kaikki työntekijät olivat todella rentoja ja hauskoja, mutta äärimmäisen tarkkoja turvallisuuden suhteen. Meitä hyppääjiä oli 16 ja mahduimme kaikki gondolihissiin, joka kuljetti meidät ylös kahden vuoren väliin. Alla oli pieni järvi ja sitä kohti sitten hypättiin! Korkeus tässä hypyssä oli 135m, mutta vapaapudotusta oli paljon enemmän kuin monessa korkeammassakin kohteessa. En voi sanoin kuvailla sitä tunnetta, kun hyppäät narun varassa kohti maata. En ole koskaan kokenut mitään sen kaltaista, en edes hurjimmissa vuoristoradoissa! Ainut huono puoli koko hommassa on se, että se menee aivan liian nopeasti ohi ja sen haluaa heti tehdä uudelleen. Itse pelkäsin ennen hyppyä, että nykäisy sattuisi nilkkoihin. Ei sattunut ollenkaan, joten sitä on turha pelätä! Olen jo nyt katsellut, josko hyppäisin vielä kerran ensi kuussa ennen kuin benji hypyt suljetaan ensi kesään asti....

---------------------------------------------------------------

Yes, I did it. I got to tick off bungee jumping from my bucket list! But I think I might've added it back on, as I want to feel that rush so many times again! 

I jumped my bungee jump at Interlaken in the Stockhorn mountains. The trip was put together by Alpin raft and I can't recommend this organization enough! All the employees are funny and chilled, but at the same time make our safety their main priority. There were sixteen of us jumping that day and we all fit into one gondola. It took us up into the mountains and stopped in between two of them. Underneath us was a blue mountain lake and towards that we were to jump! The jump was 135m high but the freefall was actually a lot longer than in many places that are higher. 
I can't really even explain the feeling you get when you leap off that gondola. I've never felt anything like that in my entire life, not even on the scariest roller coasters! The only downside to the whole thing is that it's all over in a flash. And then you want to do it again. I had only one worry before the jump and that was if it would hurt my ankles. I assure you, it didn't! Everyone should do this at least once in their lifetime, although I'm ready to do it several more.

Kaikki kuvat/all pictures (c) Alpin raft6 kommenttia:

 1. Onpa huikeat maisemat ja varmasti hieno kokemus! Benji hyppy on edelleen omalla "to do" listallani - saa nähdä milloin saan rahaa ja rohkeutta toteuttaa kyseisen haaveen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä varmaan kaunein paikka maailmassa jossa voi benjihypyn tehdä! Niin upeet maisemat, vaikka eipä niitä hypyn aikana paljoa ehdi kattella! Kannattaa ehdottomasti hypätä heti kun vaan pystyt!

   Poista
 2. Todella hienoja kuvia! Maisemat näytti aika huikeilta. Haluisin itekki hypätä, mutta oon aika pelkuri. En ikinä uskaltais.

  https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi paikka oli kyllä upea! Meinasin ite etten kans uskalla millään, niin vaan kuitenkin loikkasin!

   Poista
 3. Huhhuh!! Ihan hullua! Mäkin haluaisin joskus hypätä, mutta en tiedä millon ja missä ja että oisinko henkisesti valmis... hahaa. Mut ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tainnu ite olla henkisesti valmis siinäkään kohtaa, kun lähtölaskenta omaan hyppyyn alkoi! Niin sitä vaan kuitenkin loikattiin käskystä :D Ehdottomasti kokemisen arvoinen juttu!

   Poista