keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Copenhagen, Denmark // DAY 3

Kolmantena päivänä löysin molemmista jalkapohjista hervottoman kokoiset rakot, mutta eipä se menoa haitannut. Välillä oli hieman rankkaa kävellä mukulakivillä, mutta seikkailumieli vei eteenpäin reipasta vauhtia. Tämän päivän ohjelmassa oli Botanical gardens eli suuret puutarhat Köpiksen keskustassa. Ilma suurten kasvitalojen sisällä oli erittäin kuuma ja kostea ja välillä oli jopa hankalaa hengittää. Suuntasimme siis pikaisten valokuvausten jälkeen takaisin ulos puutarhoihin.


Päivän mittaan olimme kävelleet jo satoja erilaisia katuja ja käyneet syömässä ihanassa ravintolassa. Yritimme tappaa aikaa tekemällä kaikenlaista (kiipesimme mm pyöreään torniin katsomaan maisemia), koska illalla suuntana oli Tivoli. Emme halunneet mennä sinne liian aikaisin, koska emme olleet ostamassa laiteranneketta ja ilman sitä aika kävisi ennen pitkää tylsäksi. Kellon ollessa 6-7 lähdimme sitten kohti Tivolia ja puisto ylitti kyllä kaikki odotukseni, varsinkin pimeän tullen!

              Kuvat minusta © Linda A

8 kommenttia:

 1. Ihana ulkoasu ja banneri sun blogilla! ♥ Semmonen parannusidea mulla vielä olis, että olis kiva jos saisit kuvat ja tekstin tasattua -> näyttää siistimmältä ja on jotenkin kivempi lukea.

  Mut oli kiva lukea Kööpenhaminasta kaikkee, koska oon pitkään miettinyt että pitäiskö reissata sinne joku pv :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti ihanasta ja rakentavasta kommentista! Oon yrittänyt siirtää kuvia, mut sitten teksti menee kuvan oikeaan reunaan typerästi. :( Mutta kannattaa ehdottomasti käydä Köpiksessa, edes läpikulkumatkalla seikkailemassa pariksi päiväksi!

   Poista
 2. Ihan super mielenkiintonen blogi, oli pakko liittyä lukijaksi :)

  www.iinaemiliasd.blogspot.com

  VastaaPoista